Een Internetsite voor uw bedrijf is meer dan een aantal pagina’s op het internet. Uw Internetsite maakt deel uit van uw marketingplan en is zodoende een belangrijk instrument in uw communicatie naar derden. U kunt de informatie die uw site oplevert toepassen in nieuwe acties en mailings. Hierdoor leert u uw doelgroep beter kennen om uw produkt of dienst beter op hen af te stellen.
Elke Internetsite is een stukje maatwerk. In overleg met u wordt er invulling gegeven aan de inhoud en opbouw van de site. Op die manier krijgt uw site een “eigen gezicht” en wordt uw site uniek.

Alle denkbare technische mogelijkheden kunnen wij in uw site inbouwen.
Databases, autorespond e-mail en statistieken zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Bij ons bent u niet gebonden aan “standaard” pakketten, u kunt zelf aangeven welke mogelijkheden u wilt gebruiken. Alles is maatwerk. Ook de aanvraag van uw domeinnaam (uw internetadres) regelen wij voor u, evenals de serverruimte waar uw site wordt gehost.

Heeft U ook nog geen PC of netwerk, of wilt U uw huidige computer- en/of serverpark uitbreiden of laten beheren, ook daarmee kunnen we U van dienst zijn. U heeft dus nergens omkijken naar!

eXtremelyWeb heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe media. Door de combinatie van Webdesign en IT-sector kan eXtremelyWeb u alle diensten onder één dak bieden. U heeft slechts één aanspreekpunt nodig om al uw wensen te realiseren. Vrijblijvend kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies!Alvorens wij gaan werken aan uw opdracht wordt er een “plan de campagne” opgesteld waarbij uw wensen worden verwoord. Wijzigingen en aanpassingen kunnen voortdurend plaatsvinden. Bij de uitvoer van het plan blijft dit ook zo. U wordt continu op de hoogte gehouden van de vorderingen en kunt zo nodig nieuwe wensen laten opnemen.

Wij leveren ook alles voor de beveiliging van uw bezittingen, van Online Backupdiensten tot en met camerabeveiligingssystemen, neem voor meer informatie contact met ons op voor een passende offerte(vrijblijvend).