Voor websites bent u uiteraard bij ons ook aan het juiste adres, geen dure en moeilijke websiteoplossingen, maar betaalbare websites, zowel door ons beheerd als door de klant. Wij dragen zorg voor het complete traject, van het aanvragen van de gewenste domeinnamen, als het advies betreffende de informatie die op een website aanwezig moet zijn.

Wij maken gebruik van WordPress als websitebeheersysteem, het product zelf is gratis en word wereldwijd gebruikt, het systeem is ook voor klanten goed onder de knie te krijgen wat betreft kleine aanpassingswerkzaamheden.

Huisstijl
Ontwikkeling van huisstijlen behoort ook tot ons takenpakket, zo ziet u.. op maat! betekend dus ook echt op maat! Ook komen wij voor diagnose en reparatie en advies aan huis/op locatie, OOK voor particulieren.

Wij zorgen dus voor een totaaloplossing voor bedrijven en particulieren, voor zowel computers, telefonie als digitale TV(LCD-TV en satelietontvangers) en websites. Wij kunnen u ook adviseren bij de aanschaf of lease van een kopieermachine.

Matthijs Leussink, Eigenaar/Directeur